Demo 

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  Α.Π.Θ LOGO

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Οι παρουσιάσεις των διπλωματικών εργασιών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Η παράδοση της διπλωματικής εργασίας ορίζεται για την Παρασκευή 8/10/2021.

Η οριστική δήλωση για την παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24/09/2021 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές/τριες που σκοπεύουν να αιτηθούν παράταση για την εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας, θα πρέπει να υποβάλουν το αίτημά τους με αιτιολόγηση έως την Δευτέρα 20/09/21 στη Γραμματεία του ΤΜΧΑ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επισυνάπτεται η Οριστική Δήλωση Διπλωματικής Εργασίας.

Προκήρυξη 2021-22

Για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών στό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Χωρικός Σχεδιασμός για Βιώσιμη και Ανθεκτική Ανάπτυξη»

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΜΣ ΧΣΒΑΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Καλούνται οι επιτυχόντες στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Χωρικός Σχεδιασμός για Βιώσιμη και Ανθεκτική Ανάπτυξη» να εγγραφούν στη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης από Τρίτη 21-9-21 έως και Παρασκευή 1-10-21 και ώρες 9:00 – 14:00 έχοντας μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Όσοι φοιτητές δεν μπορούν να παραβρεθούν στη Γραμματεία, μπορούν αφού εκτυπώσουν την αίτηση εγγραφής που ακολουθεί, να τη συμπληρώσουν, να βεβαιώσουν το γνήσιο της υπογραφής τους σε ένα ΚΕΠ και να τα αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) έως και Παρασκευή 1-10-2021 στη διεύθυνση:

Γραμματεία ΤΜΧΑ ΑΠΘ
Κτίριο Εδρών (1ος όροφος), Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ
Θεσσαλονίκη 54124

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή οι φοιτητές θα ενημερωθούν για τις διαδικασίες δημιουργίας ιδρυματικού λογαριασμού καθώς και έκδοσης ακαδημαϊκής ταυτότητας.


Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του χειμερινού εξαμήνου 2021-2022 και κάθε άλλη σχετική πληροφορία θα αναρτάται στην Ιστοσελίδα του ΠΜΣ.

 

Προκήρυξη 2021-22 | Παράταση υποβολής αιτήσεων

Για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών στό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Χωρικός Σχεδιασμός για Βιώσιμη και Ανθεκτική Ανάπτυξη»

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόσκληση για άσκηση μεταπτυχιακών φοιτητών με αμοιβή

Αποδέκτες της παρούσας ανακοίνωσης-πρόσκλησης είναι:

όσοι/ες ολοκλήρωσαν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στο ΑΠΘ (κάνοντας ένα απλό ΠΜΣ, ένα διατμηματικό ΠΜΣ ή ένα διιδρυματικό ΠΜΣ του ΑΠΘ) και πήραν το μεταπτυχιακό τους δίπλωμα εντός του ημερολογιακού έτους 2019 ή εντός του ημερολογιακού έτους 2020 ή αρχάς του ημερολογιακού έτους 2021, και

όσοι/ες μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα διδασκαλίας των μαθημάτων τους στο ΑΠΘ (κάνοντας ένα απλό ΠΜΣ, ένα διατμηματικό ΠΜΣ ή ένα διιδρυματικό ΠΜΣ του ΑΠΘ) και εκκρεμεί η εκπόνηση της διπλωματικής τους εργασίας, η οποία θα πρέπει να υποβληθεί (χωρίς απαραίτητα να έχει υποστηριχθεί) μέχρι τις 31.8.2021 το αργότερο.

Το Πανεπιστήμιό μας συμμετέχει από τις 12.2.2021 στο πρόγραμμα Pan European Seal, το οποίο επιτρέπει στις ανωτέρω κατηγορίες φοιτητών/τριών να διενεργήσουν αμειβόμενη πρακτική άσκηση ενός έτους στον EPO (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, με έδρα το Μόναχο) ή στον EUIPO (Οργανισμός Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με έδρα το Αλικάντε) από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Καλούνται όσοι/ες εκ των αποδεκτών της πρόσκλησης αυτής πήραν το βασικό τους πτυχίο με βαθμό τουλάχιστον 7,5 / 10, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία προεπιλογής για τη διενέργεια πρακτικής άσκησης σε έναν από τους παραπάνω δυο Οργανισμούς, στέλνοντας τη συνημμένη αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 03 Μαρτίου 2021, 23:59 μ.μ.

Η Επιτροπή του Πανεπιστημίου που διαχειρίζεται το πρόγραμμα, θα προβεί σε κατάρτιση δυο shortlists, μια για κάθε Οργανισμό, κατόπιν αξιολόγησης των αιτήσεων που θα λάβει. Όσοι/ες συμπεριληφθούν στις shortlists που θα καταρτίσει η Επιτροπή, θα κληθούν να υποβάλουν στη συνέχεια αίτηση στον Οργανισμό για τον οποίο θα έχουν προεπιλεγεί από την Επιτροπή. Όσοι/ες συμπεριληφθούν στις shortlists, δεν σημαίνει ότι θα κάνουν οπωσδήποτε άσκηση. Η τελική επιλογή θα γίνει από τους ίδιους τους Οργανισμούς υποδοχής των υποψηφίων ασκουμένων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Pan European Seal μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://jobs.epo.org/content/PanEuropeanSeal/?locale=en_GB για πρακτική άσκηση στον EPO, και https://euipo.europa.eu/knowledge/course/view.php?id=1851 για πρακτική άσκηση στον EUIPO.

Εκ μέρους της Επιτροπής

Ιωάννης Κατσογιάννης
Αν. Καθηγητής Τμήματος Χημείας

Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανακοίνωση του ΑΠΘ: https://www.auth.gr/news/anouncements/28942